Tjänster

Våra tjänster som snickare

Vi erbjuder ett heltäckande utbud av tjänster inom snickeri. Läs några exempel på vad vi kan hjälpa dig med nedan.

Snickeri utomhus

Snickeri utomhus är ett spännande område där det finns en mängd olika möjligheter. Det kan handla om allt från altaner till att byta träfasad. Här kan du läsa några exempel på projekt där vi kan hjälpa dig.

  • Terrasser, altaner och trädäck: Vi ser till att du får en trivsam, lättskött och praktisk yta att njuta av.

  • Träfasader: Fasaden är oerhört viktig för att skydda huset mot väder och vind. Vi ser till att du får en hållbar fasad och kompletterar givetvis med välbehövliga delar såsom knutbrädor och vindskivor.

  • Staket, vindskydd och avskärmning: Behöver du ett nytt staket, en avskärmning på någon del av tomten för att skydda mot insyn eller ett vindskydd för att kunna sitta ute och trivas även när det blåser? Vi hjälper dig och ser till att du får en både snygg och praktisk lösning!

  • Garage, Attefallshus, friggebodar och liknande: Om det börjar bli trångt i förråden eller om du helt enkelt önskar bygga en komplementbyggnad så kan du anlita oss för bygget. Vi kan både hjälpa dig med att bygga upp en färdig byggsats eller bygga helt i lösvirke.

  • Om- och tillbyggnad av villor: Få extra utrymme i hemmet med en utbyggnad. Vi kan även bygga om ifall du önskar förändra någon del av husets exteriör.

Invändiga snickerier

Invändigt snickeri kan innebära allt från att bygga innerväggar, sätta upp takplattor och bygga regelverk för golv till finsnickeri i form av lister kring dörrar och fönster, socklar i kök och badrum med mera. Nedan hittar du några exempel.

  • Ombyggnad invändigt: Vill du flytta på en vägg eller kanske öppna upp mellan två rum? Vi hjälper dig så att du får den planlösning som passar dig.

  • Dörr- och fönsterfoder: Vid byte av fönster och dörrar eller när man skapar en ny dörröppning kan det behövas foder och lister för att slutresultatet ska bli riktigt snyggt.

  • Regelverk vid renovering och ombyggnad: När man exempelvis renoverar ett badrum så brukar regelverket behöva åtgärdas för att bära upp de nya ytskikten. Vi ser till att allt är förberett för nästkommande hantverkare som ska göra resten.

  • Lister och hyllor: I alla bostadens rum kan det behövas olika former av lister för att snygga till kanter och undvika att det samlas smuts under skåp och garderober med mera. Vi kan även platsbygga hyllor för att du ska få förvaring som är perfekt anpassad till utrymmet.

  • Trappor och trappräcken: Om du behöver montera en trappa eller om den befintliga har fått någon skada så hjälper vi dig att reparera den. Vi monterar även trappräcken och andra typer av fallskydd för extra säkerhet.

Det som du hittar på denna sida är enbart förslag på vad vi kan hjälpa dig med. Har du någon annan idé eller projekt som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du hör av dig så ser vi vad vi kan göra.

Snickare Upplands Väsby

Snickeri för både inom- och utomhusbruk. Vi bygger snyggt och hållbart.